Verzend- en Retourbeleid

Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou te laten afleveren. Vandaag besteld is, binnen drie werkdagen in huis. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, zoals in vakantie- of weekendperioden en dan kan de levering van uw bestelling mogelijk iets langer duren. Er wordt gestreefd naar een levertijd van 3 werkdagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jouw hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Prijzen
De vermelde prijzen op deze website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen: € 4,60 voor bestellingen binnen Nederland (past door de brievenbus).

Levering
Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DHL. Over het algemeen zal de aflevering binnen drie werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Jij bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van een correct verzend/ontvangstadresIn geval dat jouw adres niet correct is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Jouw pakket zal verzonden worden op eigen risico. Eventuele kwetsbare producten zullen met zorgvuldigheid beschermd worden.  Wij hebben helaas geen invloed op de wijze waarop de producten worden verzonden door de koeriersdienst.. SpriensMarketing kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Natuurlijk is dit uiterst vervelend, neem daarom contact met ons op om uw eventuele (klacht) situatie voor te leggen.

Retourneren

Retourneren doe je zo:

  1. Meld je retour binnen 14 dagen na de ontvangst van je bestelling aan: stuur een e-mail met het ingevulde formulier Herroepingsrecht Webshop naar info@spriensmarketing.nl.
  2. Stuur het product (onbeschadigd) terug in een originele verpakking.
  3. stuur het gefrankeerde pakket naar: SpriensMarketing, Vincent van Goghstraat 15, 9312 RB Nietap
  4. Na ontvangst storten we binnen enkele dagen jouw aankoopbedrag terug, echter niet de verzendkosten