Nieuwe website

Categoriën

Welkom op mijn nieuwe website met kinderbijbel webshop

Ik ben Erik Spriensma, auteur van kleuterbijbel De Verwonderbijbel. Ik ben een creatieve en thuiswerkende papa met een missie. Ik heb een kleuterbijbel ontwikkeld en vervolgens zelf uitgegeven. Vandaag op 10 mei 2022 heb ik mijn nieuwe website van de Verwonderbijbel gelanceerd met een eigen webshop waarin de Verwonderbijbel rechtstreeks te bestellen is.

De Verwonderbijbel is te koop via diverse (online) boekenwinkels zoals Bol.com en Bruna.nl. Ook in diverse christelijke boekhandels kun je de bijbel bewonderen en kopen. Maar je kunt de Verwonderbijbel dus ook rechtstreeks op mijn eigen website kopen. Je krijgt er dan als extraatje een aantal exclusieve Verwonderbijbel-kleurplaten bij! Ik doneer 1 euro per verkocht boek naar de kindprojecten van Compassion.

Het idee begon als een leuk cadeau voor mijn eigen kinderen, maar vervolgens is deze hobby uitgegroeid tot een iets groter project.

Ik heb zeer leuke reacties ontvangen na de lancering van de Verwonderbijbel, waarvoor dank. Deze zijn ook terug te lezen op de nieuwe website onder de rubriek Wat zeggen onze lezers over de kinderbijbel’

Met deze website hoop ik tevens educatieve content voor kinderen te bieden en de belevingswereld van kinderen een beetje mooier te maken. Daarom vind je hier ook een leuke verzameling GRATIS kleurplaten. Indien je een kinderbijbel besteld via mijn webshop, krijg je er ook 5 exclusieve Bijbelse kleurplaten bij.

Ook vind je verwijzingen naar andere websites met leuke (educatieve) content voor kinderen.

Mocht je tips of suggesties hebben (bijvoorbeeld voor leuke educatieve links) dan verneem ik het graag. Dit kun je e-mailen naar: info@spriensmarketing.nl