Kinderbijbel als sinterklaas- of kerstcadeau

Categoriën

kinderbijbel

Geef een kinderbijbel als sinterklaas- of kerstcadeau

kinderbijbel

Hoor wie klopt daar kinderen….?

Binnenkort is Sinterklaas weer in aantocht. En rond december start de adventsperiode. Ondanks het coronatijd en energiecrisis tijdperk waarin we leven, blijft de Sinterklaastijd een prachtige tijd voor de meeste kinderen (en ouders). Een tijd van hoop, verwachting en geven.  Ook onderwerpen die in ons christelijk geloof centraal mogen staan en waarover we meer kunnen lezen in de bijbel.

Een kinderbijbel is daarom misschien wel het mooiste cadeau dat je een kind geven kunt, dus ook voor Sinterklaas of kerst.

Bijbels zijn er in alle soorten en maten, maar een kleuterbijbel en kinderbijbel, dat zowel aansluit bij de belevingswereld van het kind en de ouder of grootouder was er nog niet. De Verwonderbijbel is een kinderbijbel met vrolijke prenten, gebaseerd op mijn eigen reisfoto`s geïntegreerd met kinderillustraties, waardoor de mooiste bijbelverhalen echt tot leven komen. Wil je meer weten hoe je tot een geschikte keuze komt voor een kinderbijbel, lees dan mijn eerdere nieuwblog.

Bekijk hier kinderbijbel de Verwonderbijbel, het is een bijbel geschikt zowel als kleuterbijbel (voorleesbijbel) als voor 6 tot 10 jarigen die de bijbel zelf kunnen lezen. Het is een mooie prentenboek  met de meest bekende bijbelverhalen in herkenbare en begrijpelijke jip en janneke taal.

 

Kinderbijbel de Verwonderbijbel

De thema’s Geloof, Hoop en Liefde uit de bijbel, heb zijn vormgegeven met de zoekplaatjes van een hart, duif en de bijbel. Die zoekelementen zijn verstopt in de verhalen en zijn voor kinderen een mooie opdracht om te zoeken tijdens het voorlezen van de verhaaltjes.

Deze kinderbijbel en kleuterbijbel is inmiddels online te koop en te bestellen door elke boekhandel. Maar ook heb ik ervoor gekozen om kinderbijbel de Verwonderbijbel aan te bieden via mijn eigen webwinkel. 

Wil je meer weten over de achtergrond van kinderbijbel de Verwonderbijbel, neem gerust met mij op via de contactpagina.  Ik vertel je graag de enthousiaste reacties die ik heb mogen ontvangen van kinderen en volwassenen die deze kleuterbijbel en kinderbijbel hebben gekocht of gekregen.  Of lees de referenties over kinderbijbel de Verwonderbijbel onderaan op deze website.

kinderbijbel

kinderbijbel

Onderwerp: kinderbijbel als cadeau voor Sinterklaas of doopgeschenk